Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Haberler

SINIF360 TAM PAKET KAMPANYASI, ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIKTA KAPATILAN KURSLARA ALTERNATİF OLDU!

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Haberler

SINIF360 Dijital Eğitim Platformu, üniversiteye hazırlık sürecinde kolay ve kalıcı öğrenim alt yapısıyla öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Son günlerde gündemi meşgul eden etüt merkezleri ve özel öğrenim kurslarının kapatılması konusunun Millî Eğitim Bakanlığı tarafından teyitlemesinin ardından milyonlarca öğrenci aynı soruyu sordu; “Biz şimdi sınava nasıl hazırlanacağız?”.


Üniversite hazırlık öğrencilerinin bu sorusunu SINIF360 Dijital Ders Platformu cevapsız bırakmadı. SINIF360’ın esnek ve özgür yapısı sayesinde bir öğrenci eksikliklerini kapatmak için herhangi bir dersten istediği konu veya üniteyi tekil olarak oldukça ekonomik bir şekilde satın alabiliyor.


Örneğin SINIF360’da bir öğrenci ister tüm fizik dersini 319 TL’ye alabiliyorken isterse tek bir konuyu da 5 TL gibi çok düşük bir fiyata satın alabiliyor.


Özel öğretim kurslarının kapanması ile telaşa düşen üniversite hazırlık öğrencileri için ise SINIF360, tam paket uygulamasıyla yüreklere su serpti.Özel öğretim kurslarının 10’da 1’i fiyatına tam donanımlı bir üniversite hazırlık süreci vaat eden SINIF360, tüm derslerin yer aldığı tam paket uygulamasına bir de AkıllıKoç modülünü entegre ederek öğrencilerin kendi koçluk ve takip süreçlerini oluşturabilmelerine olanak sağlıyor.


SINIF360 tam paket uygulamasında; bir bireyin, çalışma süresi, çalışma yoğunluğu, stratejik zamanlama, günlük haftalık veya aylık planlama, ders ünite konu eksiği, öğrenme hızı ve kavrama süresi, başarı ve performans ölçümü gibi sayısız değişkenini tek bir yelpazede toplandı. Bu sayede sınavlara hazırlıkta, eğitim ve öğretimi bütüncül ve parmak izi kadar bireysel hale geldi. Sonuç olarak öğrenciler, sınava hazırlanırken (ne eksik ne fazla) doğru zamanda, doğru yerde ve doğru şekilde eğitim ihtiyaçlarını SINIF360 ile karşılayabiliyor.


Kalıcı öğrenim odaklı yüzlerce saat video derslerin, videolara paralel hazırlanmış konu anlatım kitapları ve soru bankalarının, branş ve tam deneme paketlerinin ve en önemlisi de AkıllıKoç modülü entegrasyonunun yer aldığı SINIF360 tam paket taksit seçenekleri ile birlikte sadece 1990 TL.