Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Haberler

SINIF360 PROJESİNDE İSTANBUL KABATAŞ ERKEK LİSESİ ÖĞRETMENLERİNE KOÇLUK EĞİTİMİ VERİLDİ

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Haberler

Üniversite sınavına yönelik eğitim faaliyetlerinde öğrencilerini destekleyici ders içerikleri sağlamanın yanında çok daha kapsamlı tanımak ve takip edebilmek için SINIF360 Üniversiteye Hazırlık Tam Paket’i tercih eden İstanbul Kabataş Erkek Lisesi öğretmenlerine akademik koçluk eğitimi 360KOÇLUK ve AkıllıKoç kurumsal eğitmeni Şahin Kandaz (AkıllıKoç) tarafından verildi.


26 Haziran Çarşamba günü İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde gerçekleştirilen akademik koçluk eğitimine okul öğretmenleri ve idareciler katıldı. Gün boyu devam eden eğitimde, üniversite sınavına hazırlık çalışmaları için gerçekleştirilecek koçluk faaliyetleri ve AkıllıKoç yazılımı ve SINIF360 Dijital Ders Platformu’nun bu faaliyetlerde nasıl kullanılacağına dair teknik bilgiler öğretmenlere aktarıldı.


SINIF360 dersleri ve kitaplarının kullanımı, Öğren-Kalsın modeli, deneme ve branş deneme analizleri, ORBİS rehberlik modülü ile öğrenciyi 80 farklı alanda bütünleşik tanıma yöntemleri, detaylı koç raporları ve başarılı sonuçlandırma gibi AkıllıKoç orijinal metodolojileri ve bunların kullanım alanları öğretmenlere tanıtıldıktan sonra uygulama pratikleri ile pekiştirildi.


Bir akademik eğitim koçunun ihtiyacı olan tüm araçlara ve süreç yönetim yapısına sahip 360KOÇLUK ve AkıllıKoç yazılımı ile birlikte SINIF360 Dijital Ders Platformu da tahsis edilen İstanbul Kabataş erkek lisesi öğretmenleri eğitimden ve uygulamalardan oldukça memnun kaldıklarını beyan ettiler.


SINIF360 yetkilileri; 360KOÇLUK, AkıllıKoç, ORBİS Rehberlik ve SINIF360 platformlarından oluşan bütünleşik üniversite hazırlık ve akademik koçluk paketini tercih eden tüm kurumlarda olduğu İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde de öğrenci semineri ve öğretmen koçluk eğitimini tamamlayarak kurumsal eğitimlerine devam ettiklerini belirttiler.