Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Haberler

360 KOÇLUK VE AYDIN MEM İŞ BİRLİĞİ İLE ÖĞRETMENLERE KOÇLUK EĞİTİMİ VERİLDİ

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Haberler

360 KOÇLUK, 27-28 Şubat tarihlerinde Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Aydınlı öğretmenlere koçluk eğitmen eğitimi gerçekleştirdi.


Aydın gazi paşa ortaokulunda gerçekleşen 360 KOÇLUK eğitmen eğitimine çok sayıda öğretmen katıldı. 360 KOÇLUK kurucu ve CEO’su Cahit Şimşek ve AkıllıKoç Şahin Kandaz’ın öğretmenlerle bir araya geldiği eğitimde koçluk süreçlerinin nasıl yazılımla desteklenerek dijitalleştiğinden ve öğrencileri sonuca ulaştıran eğitim koçluğu süreçlerinin verimliliğe kadar birçok konu derinlemesine Aydınlı öğretmenlere aktarıldı.


27 Şubat Çarşamba günü saat 19.30’da başlayan 360 KOÇLUK eğitmen eğitimi Aydın Gazi Paşa Ortaokulunda günün geç saatlerine kadar sürdü. 360 KOÇLUK ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilecek kapsamlı bir eğitim koçluğu projesinin ilk eğitmen eğitiminde tecrübeli öğretmenler 360 KOÇLUK sistemini baştan aşağı öğrenerek uygulama örnekleriyle bilgilerini pekiştirdi.


28 Şubat Perşembe günü Aydın İncirliova Anadolu Lisesi’nde devam eden eğitimler boyunca öğretmenler ile, yeni nesil koçluk süreçlerinin yazılımla desteklenerek nasıl daha verimli hale geldiğine dair püf noktalar paylaşıldı. Bölgedeki öğrencilerin eğitim ihtiyaçları için adeta fırsat eşitliği sunacak projede, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 360 KOÇLUK iş birliği içinde yüzlerce öğretmene sistematik ve sonuç odaklı koçluk eğitimi verilecek. Proje kapsamında binlerce öğrencinin eğitim koçluğu süreçlerini üstlenecek olan öğretmenlerin teknolojik altyapı ve koçluk eğitimi ihtiyaçlarını 360 KOÇLUK karşılayacak.